Vives Emplea

COMPETÈNCIES BÀSIQUES PER ENTRAR EN EL MERCAT

Tens més de 30 anys i estàs a l'atur? El programa Vives Emplea d'inclusió sociolaboral per a persones amb dificultats per accedir al mercat laboral, t'ajudarà a adquirir les habilitats socials i les competències bàsiques més demandades per les empreses, tot desenvolupant el teu talent. 

A més, et donarà les eines que et permetran prendre la iniciativa per millorar la teva situació personal i l'entorn que t'envolta.

COM FUNCIONA EL PROGRAMA

En aquesta iniciativa treballaràs en un equip de 25 persones en la mateixa situació laboral. D'aquesta manera, fareu la recerca de feina junts i sentiràs el recolzament d'un grup que entèn les teves circumstàncies. A més, comptaràs amb l'acompanyament d'un professional especialitzat en ocupació que t'assessorarà durant tot el procés. En aquest projecte assistiràs a: 

  • Sessions grupals de 10 hores setmanals (amb dinàmiques de grup i formació)
  • Una sessió individual al mes on es treballen els objectius professionals i com aconseguir-los.
  • Assistència a esdeveniments i fòrums d’ocupació que permeten augmentar els contactes.
  • Tallers i trobades amb empreses reals per apropar els participants al mercat laboral.

El programa Vives Emplea,  finançat pel Fons Social Europeu, l'Obra Social La Caixa i Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, promogut per Acció Contra la Fam i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, s'imparteix a Can Calderon. 

INSCRIPCIÓ

Si vols incriure't, t'has de posar en contacte amb Álvaro Conejo García al 682 927 110 o mitjançant el correu electrònic aconejo@accioncontraelhambre.org . 

Espai Ocupa't

Carrer Andorra, 64
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a divendres de 9 a 14h, i dilluns i dimarts de 16:00 a 18:30 h
Telèfon: 
93 635 18 04
Comparteix
Opina