Mayumana estrena a Viladecans 'Rumba!'

El grup de dansa i percussió nascut a Israel ha preparat un nou show basat en la música d'Estopa que explica una història d'amor entre membres de dues famílies enfrontades.

Per primer cop en la història de la companyia s'ha produït un espectacle fora d'Israel. Per aquest projecte internacional s'han escollit les cançons del grup català Estopa. Posant en joc les habilitats dels integrants de la companyia s'ha concebut com un espectacle que combina la posada en escena del musical amb la d'un concert, on la percussió i la dansa tenen un paper molt important.

 

El lloc escollit per fer la residència i posar a prova per primer cop l'espectacle ha estat l'Atrium de Viladecans. L'espai dramatúrgic de la ciutat comptava, segons els mateixos artistes, amb dues condicions clau per al naixement del projecte: la rebuda i entusiasme del públic i la promixitat amb la localitat de naixement dels mateixos Estopa.

Després d'aquesta tanda d'actuacions que han tingut lloc a l'Atrium de Viladecans, 'Rumba!' es representarà a les Illes Canàries i a Jaén. El 12 de gener començarà temporada a Madrid, al teatre Rialto de la Gran Via.