Esdeveniments d’hostaleria

Viladecans disposa d’una àmplia i variada oferta d’establiments d’hostaleria i, a més, organitza diversos esdeveniments durant l’any per a dinamitzar-la. Des de l’Ajuntament treballem en el projecte integral de millora de la restauració i promoció de la gastronomia de la ciutat i els productes locals, amb la finalitat d’afavorir la competitivitat de l’oferta de restauració, posicionar-la com un dels seus actius de promoció i incrementar la satisfacció dels viladecanencs i visitants per la seva qualitat i varietat.

Així, fem suport a la feina del Gremi d’Hostaleria de Viladecans en l’impuls d’accions com la Ruta de la Tapa, el Firatapa o l’Espai Gastronòmic dins la Fira de Sant Isidre.

ruta de la tapa viladecans
Ruta de la Tapa

La Ruta de la Tapa és una iniciativa que potencia i consolida una xarxa d’establiments compromesos a donar a conèixer la gastronomia i la ciutat i evolucionar cap a la millora constant de la qualitat. Fomenta el coneixement dels productes locals i el seu valor afegit pel que fa a la identitat de la nostra gastronomia. Promou alhora la creativitat dels cuiners i la incorporació dels productes de proximitat en les seves receptes, afavorint la diferenciació dels establiments de Viladecans.

firatapa viladecans tapas ruta feria comida tapeo celebración evento anual
Firatapa

Un cop l’any, Firatapa aglutina els establiments de restauració i botigues del sector agroalimentari de la ciutat i es converteix en l’aparador de la nostra gastronomia i els productes locals. És una jornada festiva, plena d’activitat i diversió, on les tapes representen el paisatge autòcton, els productes de la nostra horta i la riquesa culinària.

el gremi d'hostaleria de viladecans

El Gremi d’Hostaleria de Viladecans es va constituir al maig del 2006 com una associació que representa els interessos d’aquest sector a la ciutat i que desenvolupa i dinamitza l’hoteleria i la restauració de Viladecans. L’Ajuntament i el Gremi coordinem un pla anual de treball conjunt per a afavorir la promoció de la gastronomia i els productes locals i la dinamització i la potenciació d’aquesta entitat.

Gremi d’Hostaleria de Viladecans

Pl. d’Europa, 7 (Mercat Municipal) – primera planta

08840 Viladecans

Comparteix
Opina