Es necesita tècnic/a d'empresa i empreneduria

Programa Reempresa

Busquem un tècnic d'empresa i empreneduria que presti serveis per al desenvolupament  de la iniciativa Reempresa als 4 municipis als que l'Ajuntament de Viladecans dóna cobertura (Viladecans, Gavà, Begues i Sant Climent de Llobregat). 

Les funcions bàsiques, amb caràcter general, que corresponen a aquest lloc de treball són la realització de visites, prospecció, informes i assessorament en l'àmbit de la seva especialitat, amb el grau de responsabilitat, dificultat, complexitat i intensitat corresponent a la formació exigida (grau mig o superior). També d'altres funcions més específiques que tenen a veure amb el propi programa que haurà de desenvolupar (Reempresa).

La vigència del contracte és de 10 mesos i la persona que ocupi aquest lloc de treball haurà d'estar donada d'alta al règim d'autònoms. El pressupost màxim per a portar aquest encàrrec és de 15.000 € (exclòs IVA) més una part variable. En cap cas la suma del import fix més el variable podrà superar els 18.000 €. 

La persona contractada haurà de dedicar una mitjana de 24 hores mensuals per realitzar les tasques relacionades amb aquest contracte (s'estableix un mínim de 18 hores i un màxim de 30 hores mensuals); igualment, el /la professional contractada disposarà de recursos d'espai, tècnics i materials al Centre de promoció econòmica Can Calderon, ubicat al carrer Andorra 64 de Viladecans. 

Els requeriments tècnics que regeixen el contracte administratiu per aquest servei es poden demanar mitjançant correu electrònic a l'adreça següent: [email protected], abans del dimecres dia 18 d'octubre inclòs. 

Les sol·licituds s'hauran de lliurar al centre Can Calderon (c. Andorra, 64 de Viladecans) o es poden enviar al correu ja esmentat fins el 20 d'octubre, aquest inclòs. 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris